Queens Shop

Splošni pogoji

Queens-Shopping.si je spletna trgovina, ki jo upravlja podjetje Črna Kraljica d.o.o., Heroja Nandeta 50 , 2000 Maribor (v nadaljevanju ponudnik).

Uporabnik je pravna ali fizična oseba (potrošnik), ki uporablja storitve spletne trgovine Queens-Shopping.
Uporabnik se prijavi z elektronskim naslovom in geslom. Geslo je znano samo uporabniku, ki ga določi ob prvi prijavi v spletno trgovino Queens-Shopping.si. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v svojem imenu in s svojim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Queens-Shopping.si določajo pogoje prodaje in nakupa izdelkov med ponudnikom in uporabnikom in so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov in Obligacijskim zakonikom. 

Šteje se, da z oddajo naročila v spletni trgovini Queens-Shopping.si uporabnik sprejema te splošne pogoje poslovanja.

Cene
Vse cene so v evrih in vključujejo zakonsko obračunan davek na dodano vrednost. Veljajo cene, ki jih uporabnik potrdi pri naročilu v spletni trgovini. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer prodajnih akcij in posebnih popustov).

Naročanje 
Uporabnik lahko blago naroča v spletni trgovini Queens-Shopping.si kadarkoli - 24 ur na dan, 7 dni v tednu.


Plačilna metoda

Dostava
Spletna trgovina Queens-Shopping.si želi čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato vam kupljeno blago dostavimo na vaš naslov na območju Slovenije naslednji delovni dan po vašem opravljenem nakupu, če je blago na zalogi in če je naročilo prejeto do 12:00 ure. V nasprotnem primeru vas obvestimo o točnem datumu dostave.

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 6,30€ + DDV. Za naročila v skupni vrednosti nad 200,00 € je dostava brezplačna. Za brezplačno dostavo si pridržujemo pravico pri izbiri načina dostave.

Dostavo naročenega blaga izvaja naš partner Pošta Slovenije d.d. 

 Garancija
Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na računu.
Garancijo lahko uveljavljate z priloženim računom, na sedežu podjetja Črna Kraljica d.o.o.

Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga ponudniku pisno sporoči odstop od nakupa, in sicer na kontaktni e-naslov reklamacije@gameshop.si.

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 8 dneh ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora prejeto vrniti ponudniku v 8 dneh po prejetju pošiljke. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vrnitev prejetega blaga ponudniku v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Razen če sta se pogodbeni stranki dogovorili drugače, potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe v primerih:

V kolikor je blago vrnjeno skladno s pogoji, ponudnik vrne celotno kupnino po prejemu blaga, oziroma najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Potrošnik mora blago vrnit na naslov prodajalca.

Ponudnik ne sprejema pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki nimajo jasno označene avtorizacijske kode za vračilo blaga.

Reklamacije, pritožbe in spori
Reklamacije, ki niso povezane s pravico do odstopa od nakupa ali pritožbe lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti na naslov reklamacije@gameshop.si.
Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je reklamacijo oz. pritožbo prejel in sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval ter ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Sprememba pogojev
Z uporabo te spletne trgovine se z navedenimi pogoji strinjate. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.


Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe s posodobitvijo te objave.

Varovanje podatkov
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Podjetje Črna Kraljica d.o.o., ki upravlja spletno trgovino Queens-Shopping.si, je certificiran trgovec s strani bank in ima z banko sklenjeno pogodbeno razmerje. Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter podjetju Črna Kraljica d.o.o., ki upravlja spletno trgovino Queens-Shopping.si odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.

Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi podatki, pridobljeni preko spletnih strani spletne trgovine s24, bodo uporabljeni izključno za poslovanje spletne trgovine s24 in za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija
Obvestila o mesečnih akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in posodobitev podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko izdelki, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o morebitnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka in sodijo zgolj kot informativni prikaz izdelka.